Sunday, 24 April 2011

FIRST entry aku.

assalamualaikum semua. 


first of all . . nie adalah blog PERTAMA aku. macam la lepas nie ade yang ke DUA ke TIGA. haha.

tibe tibe jew hati jantung aku nie tergerak ke kiri kanan atas bawah nak buat blog. seriously . . aku bukan pandai sangat bab bab IT nie. TAPI aku berazam aku nak belajar kejadah nie sampai terror la kan. macam orang dulu dulu kate . . 


 " ALANG ALANG MENYELUK PEKASAM BIAR SAMPAI KE PANGKAL LENGAN "



terror sangatla. nanti satu habuk pon takde kan! haha. eh! aku dah nak berubah la. tapi dalam slow motion la derrrr . . ikutla orang nak ber mulut busuk kat belakang aku pon. ade aku kesah!

nie merupakan first step aku untuk meng kobek  serba sedikit pasal dunia siber nie. cehhh. kobek sangatla kan. Insya-ALLAH . .  99% dari usaha kite 1% dengan izin ALLAH s.w.t. betol tak?? weyh korang taw tak kobek tue ape. kobek tue dalam bahase aku nie macam explore la. haha. tue bahase terengganu. nanti aku ajar perkataan laen lak okei!


aku nak ber TERIMA KASIH kat mak cik humble nie. amboi amboi~~  enak enak aje panggil orang mak cik. haha. ofcOsslaaa . . die kan lebih tue dari aku. maknenyer dalam erti kate laen aku nie MUDEE lagila?? ouh! tak riak pon cume senyum tersipu malu.  haha.  :)
     
             HYE mak cik  SUHAILAH ACP !  mekasih sayang.


die la yang banyak tolong aku dalam bab bab nie. baek kan die. hehe.
die ni SINGLE tapi kalau bab available tak taw la aku. korang usha sendiri la.   :D


okeila . .  sekian terima kasih!.






2 comments:

suhailah acp said...

haha best!
yeahh, manisha dah ada blog!!

first,
aku suka blog template ni. simple n CUTE!!!
aku suka lagu tu!! haha
aku suka sebab kau letak nuffnang and aku TAK ADA!! hahaha

GOODJOB sha!!
teruskan usaha anda!!
CHAIYOK! CHAIYOK!!

with lot of love!!!

marzaitulmanisha said...

mekasih!
mekasih!
mekasih!! haha . .

kite same same update blog kite okei. :)