Monday, 9 May 2011

lemak bertepek tepek di RUMAH!

 KENYANG!  tak kenyang macamane kan . . aku bantai chicken chop tue sorang sorang! macam tak makan setahun. aku kalau makan dah tak toleh kiri kanan. menonong jew mulut aku menguyah. tak kesah dah kat orang laen. lantak depa la! kuang hajaq punya ayat. haha.



aku dinner dengan mama aku jew. DINNER doe! tersasul cakap mat saleh pulak. mama aku yag buat chicken chop segala tue. aku dalam proses nak belajar buat. aku kalau bab makanan laju jew. dah makanan kompem bole buat aku terlentang. tapi kalau bab study ade jew alasan bagai bagai. macam ade tige puloh tige ekor syaiton yang tengah maen hanyun hanyun kat telinga aku nie ha.




               *nie aku ambik dari pak cik google jew. ala ala macam nie gak la.  :)




mesti lemak aku bertepek tepek kat seluruh badan aku nie. aku tak kesah dah janji perot aku gembira. kalau tak ade jew die buat melodi yang menyayat hati aku. aku nie tak gemar mane western food sangat sebenarnya. fast food pon camtu gak. sesekali bolela. mulut aku nie bukan mulut mat saleh sangat pon. aku tak hadap sangatla macaroni,chicken pasta with mango sauce, mcD. baek aku makan nasi lauk singgang cicah budu. lagi SODAP! yang nie aku kesah sangat sangat letak tangan di dada mata ke atas la derrrr  ~~


lagipon aku bole jimat duit gak kan?? bolela aku simpan untuk kahwin. berangan bolela ~~  penoh satu perot aku malam nie. terlentang la aku tido nanti sambil ternganga nganga. buruk bebeno perangai aku kan. haha. sape la yang untung nanti dapat ko nie manisha . .  :D


p/s : harap harap aku pandai serba serbi bile dah kahwin nanti. untung suami aku. haha.





4 comments:

suhailah acp said...

wahhh!! makan sedap tu!
ceit! mati mati aku engat mak kau masak macam dalam gambar tu.
nasib baiklah perasan caption tu..
hahahaha sedaappp!!!!

marzaitulmanisha said...

haha. kan aku kate ala-ala maknenyer camtu gak la kan?? haha. jgan jeles taw. t aku belanja ko kfc suda. :)

HaNa HoNeY said...

pergh..cam sodap ja tuh
^_^

marzaitulmanisha said...

@HaNa HoNey : memang memang SODAP! :)