Saturday, 21 May 2011

menghitung HARI.

peace be upon you.

TWO days to go.  :)



aku eksaited ke?//  mane ade. dupdapdupdap nie. berdebarla jugak even sebelom nie aku dah tempuhi semua tue. aku belom prepare ape ape lagi. aku nak tambah cuti lagi boleh tak?? *memang nak kena pelempang sepuluh kaki budak ni.

seriously, aku memang rase malas malas malas sangat nak balek kolej. aku rase hidup aku macam terkurung, terperangkap bile duduk kat sane. mule-mule dah kena orientasi tujuh hari tujuh malam. aku teruja sangat. mulut tersenyum manis, hati meraung raung. redho ajela kan. . bile dah kena orientasi nie kompem kompem la dapat kawan baru kan. memang eksaited tapi die macam aku tak. kepale gile-gile atau sipu-sipu malu//  ataupun teruss jadi siput.














* cantik kan kolej aku. bukan hak milik aku, aku cume tumpang.  :)


aku terima hakikat yang aku akan balek kolej tak lama lagi. dah tak boleh goyang goyang kaki, proses taik mate// errrr . .  ade kilang ke?  kuatkan hati, kuatkan kaki.

okei. sekian, 4rata jadi idaman. :)











2 comments:

cik hani said...

selamat berorientasi..

dan selamat belajar

marzaitulmanisha said...

@ cik hani : thanks. haha. LETIHH! -.-